თეთრი დათვი. 250 გ/რ დარბილებულ...

თეთრი დათვი.

250 გ/რ დარბილებულ კარაქს დავაყაროთ 2 ჩ/ჭ შაქარი 1 ჩ/კ სოდა, ვანილი და ხელით მოვზილოთ. (მიქსერს არ ვიყენებთ) იქამდე უნდა ვზილოთ სანამ მასა კარგდ არ ამოფუვდება. შემდეგ ვუმატებთ ნელნელა 7 ც. კვერცხის გულებს, მასა რომ გადაერთიანდება ვუმატებ ნელნელა ფქვილს. (ფქვილი ტვალის ზომით) ცომი უნდა იყოს ნაზი და არა მაგარი. ცომს გავყოფთ 3 ტოლ ნაწილად და დავასვენებტ ცოტახნით. მანამდე მოვამზადოთ ბეზე. 7 ც კვერცხის ცილა კარგად ავთქვიფოთ, ბეზე ღრუბელივიტ უნდა იყოს, ნელნელა დავუმატოთ 3 ჩ/ჭ შაქრის პუდრა და გავაგრძელოთ თქვეფა, ბეზე მდგრადი რომ გამოვა ვუმატებთ დანის წვერით ლიმონმჟავას და ვანილს. ცომის ერტ ნაწილს ვაბრტყელებთ ცხიმწასმულ და ფქვილმოყრილ ჟარუნაზე, ბეზეს ვყოფთ 3 ტოლ ნაწილად, ერთ ნაწილს ვუსმევთ გაბრტყელებულ ცომს, ვაყრით ქიშმიშს და მოხალულ და დაჭრილ მიწისტხილს. (თქვენი გემოვნებით რამდენივ გინდათ) ზემოდან კოვზით გადავასწოროთ, რათა ქიშმიში და თხილი არ დაიწვას, ვდგავთ მაქსიმალურად გახურებულ ღუმელში და მაშინათვე ვუწევთ დაბალ გრადუსზე, 150 გრადუსზე ცხვება ნელა. ასე გამოვაცხოთ სამივე ფენა. კ რ ე მ ი. 300 გ/რ კარაქი კარგად ამოვიყვანოთ, დავუმატოთ 2 ქილა თეთრი სგუშონი და ვანილი.

კრემს ვუსმევთ ორ ფენას, მესამეს ვაყრით შაქრის პუდრას. გემრიელად მიირთვით.

უპასუხე ამ თემას

ეს საიტი იყენებს ქუქი-ფაილებს და სხვა თრექინგ ტექნოლოგიებს, რათა განასხვავოს ინდივიდუალური კომპიუტერები, მოგაწოდოთ თვქვეზე მორგებული პერსონალური მომსახურება, ასევე საიტი ანხორციელებს ანალიტიკურ და სტატისტიკურ გამოთვლებს და თქვენს ინტერესს არგებს შესაბამისი შინაარსის მასალებს და რეკლამებს. ეს საიტი ასევე შეიძლება შეიცავდეს მესამე მხარის ქუქი-ფაილებს. თუ გააგრძელებთ საიტის გამოყენებას, ჩვენ ჩავთვლით, რომ ჩავთვლით რომ თქვენ ეტანხმებით საიტის პირობებს და მიმდინარე პარამეტრებს, მაგრამ პარამეტრების შეცვლა, თქვენ შეგიძლიათ განახორციელოთ ნებისმიერ დროს. დამატებითი ინფორმაცია იხილეთ აქ: კონფიდენციალურობა და ფუნდამენტური პოლიტიკა