მაკარონი მოხარშეთ და გადაწურეთ...

მაკარონი მოხარშეთ და გადაწურეთ. წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი მოშუშეთ ცოტაოდენ ზეთში, დაამატეთ ფარში, დაფნის ფოთოლი და შუშეთ რამდენიმე წუთი, სანამ გამოშვებულ წვენს არ დაიშრობს. შემდეგ დაამატეთ ცოტა წყალში გახსნილი ტომატი და გადაწურული ლობიო. (გამოიყენეთ სახლში მოხარშული ან დაკონსერვებული ლობიო). ფარში უნდა იყოს წვნიანი. დაამატეთ მარილი და პილპილი. ცეცხლგამძლე ფორმას წაუსვით ცხიმი, გადაიტანეთ მაკარონი, მოაყარეთ ფარში, ზემოდან მოახეხეთ სულგუნი ან სხვა რომელიმე რბილი ყველი, ნაკლებ მარილიანი. შედგით ღუმელში და შეწვით სანამ ყველი არ მოიბრაწება და ჩადნება. მოაყარეთ მწვანე ხახვი და გემრიელად მიირთვით.

უპასუხე ამ თემას

ეს საიტი იყენებს ქუქი-ფაილებს და სხვა თრექინგ ტექნოლოგიებს, რათა განასხვავოს ინდივიდუალური კომპიუტერები, მოგაწოდოთ თვქვეზე მორგებული პერსონალური მომსახურება, ასევე საიტი ანხორციელებს ანალიტიკურ და სტატისტიკურ გამოთვლებს და თქვენს ინტერესს არგებს შესაბამისი შინაარსის მასალებს და რეკლამებს. ეს საიტი ასევე შეიძლება შეიცავდეს მესამე მხარის ქუქი-ფაილებს. თუ გააგრძელებთ საიტის გამოყენებას, ჩვენ ჩავთვლით, რომ ჩავთვლით რომ თქვენ ეტანხმებით საიტის პირობებს და მიმდინარე პარამეტრებს, მაგრამ პარამეტრების შეცვლა, თქვენ შეგიძლიათ განახორციელოთ ნებისმიერ დროს. დამატებითი ინფორმაცია იხილეთ აქ: კონფიდენციალურობა და ფუნდამენტური პოლიტიკა