"ჭიანჭველას ბუდე "რეცეპტი:...

"ჭიანჭველას ბუდე "რეცეპტი: 2 კვერცხი და 2 ჩ/ჭ შაქარი კარგად ავთქვიფოთ დავამატოთ 200 გრამი გამდნარი და შეგრილებული მარგარინი, 1ჩ/კ სოდა ძმრით. შავაზილოთ ფქვილი იმდენი რამდენადაც ეს მასა შეიზელს. (ცომი უნდა იყოს მაგარი. ) გავყოთ 3 ნაწილად და დავხეხოთ სახეხზე. დავყაროთ ჟარონაზე და გამოვაცხოთ 200 გრადუსზე. ცხობის დროს ვურიოთ რომ ყველა მხარე ერთნაირად გამოცხვეს. გამოვიღოთ ღუმელიდან და გაციებამდე კარგად დავანაწევროთ. (მე პირადად 3 ჯერ მომიწია გამოცხოება რადგან პატარა ჟარონა მაქვს ) კრემი.2 ცალი შესქელებული რძე ავთქვიფოთ 1 ცალ კარაქთან ერთად. დავუმატოთ ორი ცალი ვანილი და 2 ს/კ თაფლი. კრემში ჩავყაროთ გამომცხვარი მასა და ხელით ვურიოთ რომ კრემი ყველა ნატეხს კარგად მოუწიოს. ეს მასა გადმოგვაქვს ისევ ჟარონაზე ვპრესავთ ხელით,ზევიდან ვალაგებთ დაახლოებით 250 გრამ დათეთრებულ თხილს და ვასხავთ მინანქარს. გემრიელად მიირთვით

!["ჭიანჭველას ბუდე "რეცეპტი:](https://cdn7.sharefile32du43232.online/4/chianchvelas-bude-retsepti.jpg ""ჭიანჭველას ბუდე "რეცეპტი:")

Umasesiaaaa

უპასუხეთ ამ პოსტს

რა გემრიელი ნამცხვარია???

უპასუხეთ ამ პოსტს

როგორ მიყვარს

უპასუხეთ ამ პოსტს

ჩემთან დიდ მოწოდებით სარგებლობს?

უპასუხეთ ამ პოსტს

ჩემთან დიდ მოწოდებით სარგებლობს?

უპასუხეთ ამ პოსტს

L

უპასუხეთ ამ პოსტს

მიყვარს ძალიაან... მაგრამ მე ცოტახანი ვყინავ ცომს მერე ვხეხავ და მარტო მოხარშულ სგუშონში ვურევ....მერე არყის ჭიქას ვასველებ და ჩავდებ გადმოვაბრუნებ და ჭიანჭველის ბიდესავით გამოდის ფორმები????

კი ვიცი ასეც ნანკა❤

Nanka goginava mec zustad maseti maqs gasinjuli rogorsac tqven aketebt

უპასუხეთ ამ პოსტს

უფ უფ ნამ ნამაა

უპასუხეთ ამ პოსტს

რა გემრიელია

უპასუხეთ ამ პოსტს

Miyvars es namcxvari

უპასუხეთ ამ პოსტს

რა გემრიელობაა

უპასუხეთ ამ პოსტს

ესეც გაჭრილ მდგომარეობაში

უპასუხეთ ამ პოსტს

MAgaria

უპასუხეთ ამ პოსტს

.

უპასუხეთ ამ პოსტს

magariaaaaaa

უპასუხეთ ამ პოსტს

რა კარგი გოგო ხარ რომ შემახსენე.როგორ მიყვარს

უპასუხეთ ამ პოსტს

ჭიანჭველას ბუდე. ექვსი ცალი კვერცხის გული, ცილას არ ვამატებ, რადგან მერე უხეშია. 250გ კარაქი (მარგარინიც შეიძლება) შაქარი გემოვნებით, ვანილი. ფქვილი. ვზელ საკმაო სიმკვრივისას და ვხეხავ, ვაცხობ 150'-ზე. ძალიან გემრიელია. 70-ი ცალი გამომდის.

da ratqma unda sgushonis kremshi urevt da burtebivit aketebt?tu daasrulebt madlobeli dagrchebit??

ჰო, სგუშონს ვურევთ უკვე გამომცხვარს. (მე მოუხარშავს) პერიოდულად წყალში ამოვავლებთ არყის ჭიქას და ფორმას გამოვუყვანთ.❤️

რაც მთავარია გახეხვა ხდება შემდეგნაირად: ცომს ფქვილში ვავლებთ და როგორც კი წებოვნება აღუდგება ისევ ფქვილში ვავლებთ. ფენებზე ფქვილს ვაყრით ერთმანეთზე რომ არ მიიკრას და ცხობის პროცესში ვურევთ ფრთხილად.

gaixaret.didi madloba.

უპასუხეთ ამ პოსტს

if if rakargia

უპასუხეთ ამ პოსტს

Rogor miyvars

უპასუხეთ ამ პოსტს

Vaime ilona iset gemrielobebs deb xolme cotaxanshi albat espanetisken wamosasvlel bilets vikidi?

წელს მოდიხარ საქართველოშიი??

Ara wels vera?

უპასუხეთ ამ პოსტს

I love you(??? chemi bavshvoba maxsendeba???

უპასუხეთ ამ პოსტს

გემრიე ლიაა,მახსოვს ეს ნამცხვარი,მაგრამ თითქოს მრგვალი ფორმა ქონდა

კი მრგვალიც არსებობს პატარა ჭიქებში გაკეთებული ოვალურიც. რავი მრავალნაირია. მე ასეთი ვარჩიე.

me gorasavit vadzlev pormas, rogorc chianchvelis budea isets, da adre vayridit yayachosteslebs titqos chianchvelebi dazvrebiano:))))))

უპასუხეთ ამ პოსტს

უპასუხე ამ თემას

ეს საიტი იყენებს ქუქი-ფაილებს და სხვა თრექინგ ტექნოლოგიებს, რათა განასხვავოს ინდივიდუალური კომპიუტერები, მოგაწოდოთ თვქვეზე მორგებული პერსონალური მომსახურება, ასევე საიტი ანხორციელებს ანალიტიკურ და სტატისტიკურ გამოთვლებს და თქვენს ინტერესს არგებს შესაბამისი შინაარსის მასალებს და რეკლამებს. ეს საიტი ასევე შეიძლება შეიცავდეს მესამე მხარის ქუქი-ფაილებს. თუ გააგრძელებთ საიტის გამოყენებას, ჩვენ ჩავთვლით, რომ ჩავთვლით რომ თქვენ ეტანხმებით საიტის პირობებს და მიმდინარე პარამეტრებს, მაგრამ პარამეტრების შეცვლა, თქვენ შეგიძლიათ განახორციელოთ ნებისმიერ დროს. დამატებითი ინფორმაცია იხილეთ აქ: კონფიდენციალურობა და ფუნდამენტური პოლიტიკა