ბაქლავის რეცეპტი 4ცალი...

ბაქლავის რეცეპტი 4ცალი კვერცი სამი სუფრის კოვზი სპირტი სამი სუფრის კოვზი შაქარი სამი სუფრის კოვზი ზეთი სამი სუფრის კოვზი კრამალი მწიკვი მარილი ორჭიქა ნახევარი წყალი ცოტა ცხელი ეს ყველაფერი ავთქვიფოთ მოვზილოდ ნაზი ცომი აუცილებლად ფქვილი უნდა იყოს უმაღლესი ხარისხის უნდა იზილებოდეს თბილ ადგილას ცომი იმდენი ხანი უნდა იზილდბიდეს ბუშტუკები წამოვიდეს ცომს რო გადასერავთ ნასვრეტები უნდა ქონდეს შემდეგ ცომი გავყოთ40ტოლ ნაწილად გავაბრტყელოთ როგორც ხინკლის სიდიდის ცომი ცომის გაბრტყელებიდ დროს შეგიძლიად გამოიყენოდ კრახმალი ანუ ხელბი დაისველოდ პირპიტები დავასვენოდ მანამდე საანამ ხელით უნდ გაიწელოს სალფეთქის სისქის ჟარონზე წაუსვად ცხიმი დავიწყოდ გადაფენა ცალკე გვექნება გამზადებული ორი ჭიქა გათეთრებული სპეციალურ საფქვავში დაფქული თხილი 400გრ გამდნარი კარაქი ცალკე ყველა ფენას უნდა მოესხას ცხიმი ფენები უნდა გადაიყოს სამ ადგილას უნდა მოეყაროს თხილი გოგოებო აუვოლებლად იცოდეთ ცხიმის მოსხმის დროს ფირფიტას არ შეეხოდ არამედ დაფენის დროს ააფრიალედ ისე ჩაფინედ როცა ჩაფენას დაამთავრებთ გააჩერედ ერთი საათი ორ ჭიქა შაქარს დაასხით ნახევარი ჭიქა წყალი მოადუღედ სიროფი გააგრილედ შემდეგ დაჭერით ბაქლავა გამოაცხვეთ 180გრადუსზე გააგრილედ დაასხით სეროფი მიირთვით გემრიელად

უპასუხე ამ თემას

ეს საიტი იყენებს ქუქი-ფაილებს და სხვა თრექინგ ტექნოლოგიებს, რათა განასხვავოს ინდივიდუალური კომპიუტერები, მოგაწოდოთ თვქვეზე მორგებული პერსონალური მომსახურება, ასევე საიტი ანხორციელებს ანალიტიკურ და სტატისტიკურ გამოთვლებს და თქვენს ინტერესს არგებს შესაბამისი შინაარსის მასალებს და რეკლამებს. ეს საიტი ასევე შეიძლება შეიცავდეს მესამე მხარის ქუქი-ფაილებს. თუ გააგრძელებთ საიტის გამოყენებას, ჩვენ ჩავთვლით, რომ ჩავთვლით რომ თქვენ ეტანხმებით საიტის პირობებს და მიმდინარე პარამეტრებს, მაგრამ პარამეტრების შეცვლა, თქვენ შეგიძლიათ განახორციელოთ ნებისმიერ დროს. დამატებითი ინფორმაცია იხილეთ აქ: კონფიდენციალურობა და ფუნდამენტური პოლიტიკა