ალუბლის-შოკოლადის ზებრა მასალა...

ალუბლის-შოკოლადის ზებრა მასალა 500გრ ალუბალი,375გრ კარაქი ან მარგარინი,400გრ შაქარი,6ც კვერცხი,100გრ შავი შოკოლადი,1პ ვანილი,1პ გამაფხვიერებელი,200მლ კვერცხის ლიქიორი,425გრ ფქვილი,25გრ კაკაოს დხვნილი და ცოტა მარილი,შაქრის პუდრი თავზე მოსაყრელად მომზადება ცხიმი 375გრ შაქართან ერთად გავთქვიფოთ და თითო თითო კვერცხი დაუმატოთ უქნათ ვანილი ცოტა მარილი და ფქვილი გამაფხვიერებელთან ერთად. ცომი გავყოთ 2ად და ალუბალს მოვაყაროთ25გრ ფქვილი და დაუმატოთ თანაბრად 2ცომის პორციას და 1პორციას ასევე ემატება კაკაო 25გრ შაქართან ერთად და გახეხილი შოკოლადი და კვერცხის ლიქიორი. ჩავასხათ 26სმ ცხიმ წასმულ ფორმაში და გამოვაცხოთ წინასწარ გახურებულ ღუმელში და გამოვაცხოთ 1სთ და 20წთ 175გრ ზე ელექტრო ღუმელი 150გრ ზე ჯერ ვასხამთ თეთრი პორცის მერე მუქს და ჩანგლით კარგად ამოურევთ. ცხობის ნახევარი დრო რომ გავა მერე დავაფაროთ ფოლგა და ისე ვაცხობთ. 30წთ გავაციოთ ფორმაში რომ გამზადდება და მერე გადმოვიღოთ ნამცხრის თეფშზე. გემრიელად მიირთვით.

უპასუხე ამ თემას

ეს საიტი იყენებს ქუქი-ფაილებს და სხვა თრექინგ ტექნოლოგიებს, რათა განასხვავოს ინდივიდუალური კომპიუტერები, მოგაწოდოთ თვქვეზე მორგებული პერსონალური მომსახურება, ასევე საიტი ანხორციელებს ანალიტიკურ და სტატისტიკურ გამოთვლებს და თქვენს ინტერესს არგებს შესაბამისი შინაარსის მასალებს და რეკლამებს. ეს საიტი ასევე შეიძლება შეიცავდეს მესამე მხარის ქუქი-ფაილებს. თუ გააგრძელებთ საიტის გამოყენებას, ჩვენ ჩავთვლით, რომ ჩავთვლით რომ თქვენ ეტანხმებით საიტის პირობებს და მიმდინარე პარამეტრებს, მაგრამ პარამეტრების შეცვლა, თქვენ შეგიძლიათ განახორციელოთ ნებისმიერ დროს. დამატებითი ინფორმაცია იხილეთ აქ: კონფიდენციალურობა და ფუნდამენტური პოლიტიკა