ალუბლის მურაბა4კგ ალუბალი4კგ შაქარიალუბალი გავასუფთაოთ, გავრეცხოთ და ფენაფენა მოვაყაროთ შაქარი, გავაჩეროთ 10-12 სთ, დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და რომ ადუღდება(ქაფი მოვართვათ ხოლმე დუღილის დროს) 15 წთ-ში გადმოვდგათ ქურიდან, კარგად გაციების შემდეგ ისევ ავადუღოთ დაბალ ცეცხლზე 15 წთ, გავაციოთ და მესამედ კიდ3ვ შემოვდგათ ქურაზე და დუღილიდან 15 წთ-ში ჩავასხათ სტერილურ ქილებში და მოხუფოთ კარგად?
ალუბლის მურაბი რეცეპტი
როგორ მომენატრა❤️ ? კარგია ძააან?
მე ალუბლებს კურკას ვაცლი.
მიყვაარს