ალუბლის მურაბი რეცეპტი

ალუბლის მურაბა4კგ ალუბალი4კგ შაქარიალუბალი გავასუფთაოთ, გავრეცხოთ და ფენაფენა მოვაყაროთ შაქარი, გავაჩეროთ 10-12 სთ, დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და რომ ადუღდება(ქაფი მოვართვათ ხოლმე დუღილის დროს) 15 წთ-ში გადმოვდგათ ქურიდან, კარგად გაციების შემდეგ ისევ ავადუღოთ დაბალ ცეცხლზე 15 წთ, გავაციოთ და მესამედ კიდ3ვ შემოვდგათ ქურაზე და დუღილიდან 15 წთ-ში ჩავასხათ სტერილურ ქილებში და მოხუფოთ კარგად?

როგორ მომენატრა❤️ ? კარგია ძააან?

უპასუხეთ ამ პოსტს

მე ალუბლებს კურკას ვაცლი.

უპასუხეთ ამ პოსტს

მიყვაარს

უპასუხეთ ამ პოსტს

უპასუხე ამ თემას

ეს საიტი იყენებს ქუქი-ფაილებს და სხვა თრექინგ ტექნოლოგიებს, რათა განასხვავოს ინდივიდუალური კომპიუტერები, მოგაწოდოთ თვქვეზე მორგებული პერსონალური მომსახურება, ასევე საიტი ანხორციელებს ანალიტიკურ და სტატისტიკურ გამოთვლებს და თქვენს ინტერესს არგებს შესაბამისი შინაარსის მასალებს და რეკლამებს. ეს საიტი ასევე შეიძლება შეიცავდეს მესამე მხარის ქუქი-ფაილებს. თუ გააგრძელებთ საიტის გამოყენებას, ჩვენ ჩავთვლით, რომ ჩავთვლით რომ თქვენ ეტანხმებით საიტის პირობებს და მიმდინარე პარამეტრებს, მაგრამ პარამეტრების შეცვლა, თქვენ შეგიძლიათ განახორციელოთ ნებისმიერ დროს. დამატებითი ინფორმაცია იხილეთ აქ: კონფიდენციალურობა და ფუნდამენტური პოლიტიკა