აჩმა. 5 ც...

აჩმა. 5 ც. კვერცხი გავთქვიფოთ, ჩავუმატოთ მარილი, 1 ს/კ არაყი, 300 გ/რ თბილი წყალი, და ფქვილი რასაც შეიზელს, მოვზილოთ მკვრივი ცომი. ცომი ვზილოტ დიდხანს იქამდე რომ და დანით რომ გავჭრით ცომს ბუშთულები უნდა ქონდეს. ცომი გავყოთ 8 ტოლ ნაწილად. ცომის ერთი ნაწილი გავაბრტყელოთ და დავაფინოთ ცხიმწასმულ ჟარუნაზე, მივაწყწუთ ცხიმი, რომელიც გამდნარი გვაქვს წინასწარ 500 გ/რ. შემდეგ 2 ფენა მოვხარშოთ მარილ წყალში და დავაფინოთ, ფენებში ცხიმს ვაწუწებთ. 2 მოხარშული ფენის მერე მოვაყაროთ 500 გ/რ ჭყინტი ყველი, ვაფენთ კიდევ 2 მოხარშულ ფენას, ვაყრით კიდევ 500 გ/რ ყველს კიდევ 2 მოხარშული ფენა და ბოლოს მოუხარშავი ფენა. აჩმა გავაჩეროთ გრილ ადგილას რამოდენიმე საათი და შემდეგ დავჭრათ სასურველ ნაჭრებად და შევწვათ. გემრიელად მიირთვით.

უპასუხე ამ თემას

ეს საიტი იყენებს ქუქი-ფაილებს და სხვა თრექინგ ტექნოლოგიებს, რათა განასხვავოს ინდივიდუალური კომპიუტერები, მოგაწოდოთ თვქვეზე მორგებული პერსონალური მომსახურება, ასევე საიტი ანხორციელებს ანალიტიკურ და სტატისტიკურ გამოთვლებს და თქვენს ინტერესს არგებს შესაბამისი შინაარსის მასალებს და რეკლამებს. ეს საიტი ასევე შეიძლება შეიცავდეს მესამე მხარის ქუქი-ფაილებს. თუ გააგრძელებთ საიტის გამოყენებას, ჩვენ ჩავთვლით, რომ ჩავთვლით რომ თქვენ ეტანხმებით საიტის პირობებს და მიმდინარე პარამეტრებს, მაგრამ პარამეტრების შეცვლა, თქვენ შეგიძლიათ განახორციელოთ ნებისმიერ დროს. დამატებითი ინფორმაცია იხილეთ აქ: კონფიდენციალურობა და ფუნდამენტური პოლიტიკა