120მლ ზეთი, 300მლ წყალი, 300გრ...

120მლ ზეთი, 300მლ წყალი, 300გრ ფქვილი, ცოტა მარილი. 5 ან 6 კვერცხი(კვერცხის ზომის მიხედვით)

მომზადების წესი: წყალი და ზეთი,რომ წამოდუღდება ჩავყრით ფქვილს დაახლოებით 5წთ ვაჩერებთ ცეცხლზე და ვურევთ შეუჩერებლად. ოდნავ შევაგრილებთ და სათითაოდ შევათქვიფავთ 5კვერცხს.თუ პატარა ზომისაა კვერცხი შეგიძლიათ 6ცალი დაამატოთ.დავსვავთ ტომრით საცხობ ფირფიტაზე,რომელზეც დაფენილი იქნება საცხობი ქაღალდი ცხიმ წასმული.ერთმანეთს დააშორეთ სამმაგი ხდება ცხობის დროს. ღუმელს ვახურებთ ვაცხობთ 250გრადუსზე 15 წთ შემდეგ 15 ან 20 წთ 180 ან 190გრადუსზე. კრემი: 2კვერცხი, 200გრ შაქარი, 200გრ ფქვილი, 4ს.კ კაკაო, 1 შესქელებული რძე, 500მლ წყალი, მომზადების წესი:

კვერცხი ათქვიფეთ შაქართან ერთად,ფქვილი,კაკაო,შესქელებული რძე 500მლ წყალში გახსნილი გააცხელეთ და ჩაასხით ათქვეფილ მასაში და ათქვიფეთ.გადაიტანეთ ქვაბში და მოხარშეთ ურიეთ ხელის სათქვეფით. რომ გადმოდგავთ ჩაამატეთ 100-200გრ შოკოლადი,ვანილი.გადააფარეთ საკვები ცელოფანი და გააციეთ.250გრ კარაქს ათქვიფავთ და შეურევთ უკვე გაციებულ ფაფას+ვანილი.ორივე ერთი ტემპერატურის უნდა იყოს და არ აგეჭრებათ.

უპასუხე ამ თემას

ეს საიტი იყენებს ქუქი-ფაილებს და სხვა თრექინგ ტექნოლოგიებს, რათა განასხვავოს ინდივიდუალური კომპიუტერები, მოგაწოდოთ თვქვეზე მორგებული პერსონალური მომსახურება, ასევე საიტი ანხორციელებს ანალიტიკურ და სტატისტიკურ გამოთვლებს და თქვენს ინტერესს არგებს შესაბამისი შინაარსის მასალებს და რეკლამებს. ეს საიტი ასევე შეიძლება შეიცავდეს მესამე მხარის ქუქი-ფაილებს. თუ გააგრძელებთ საიტის გამოყენებას, ჩვენ ჩავთვლით, რომ ჩავთვლით რომ თქვენ ეტანხმებით საიტის პირობებს და მიმდინარე პარამეტრებს, მაგრამ პარამეტრების შეცვლა, თქვენ შეგიძლიათ განახორციელოთ ნებისმიერ დროს. დამატებითი ინფორმაცია იხილეთ აქ: კონფიდენციალურობა და ფუნდამენტური პოლიტიკა